Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szűzérmék vörösboros mártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 szép sertésszűzpecsenye(kb 40 dkg),só,bors,1 mokkáskanál grillfűszerkeverék,1 evőkanál olaj,2 dl tejszin,1 dl vörösbor,1 evőkanál sülthús-szaft (készen is kapható)

Elkészítés:
A szűzpecsenyéről a tetején lévő vékony fehér hártyát lefejtjük, majd a húst ujjnyi vastag érmékre vágjuk.Kissé besózzuk,borsozzuk,és a grillfűszerkeverékkel is meghintjük.A sütőedénybe olajat öntünk,a szeleteket egymás mellé belerakjuk,és 600 wattal 5percig pároljuk.Közben a többi hozzávalót egy kevés borssal együtt egy edénybe rakjuk ahol jól összekeverjük őket.A hússzeleteket megforditjuk,a boros levet ráöntjük és 600 wattal még 6percig pároljuk.Tálalás előtt 5percig pihentetjük.

Elkészítési idő: 20 perc
Kalóriatartalom: 394 kcal

A receptet beküldte: Droma

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtgömbök körtemártással » Dunántúli vörösboros karaj » Vegyes hal bormártással » Vörösboros szőlőleves
» Őzderék ananász mártással » Vörösboros bodzabogyó íz » Kelrolád gombamártással » Zöldbab tojásmártással
» Vörösboros pontyfilé » Harcsa mustármártással » Pulykamell pórémártással » Körte diós sajtmártással
» Vörösboros csülökpörkölt » Húsgombócok sajtmártással » Vörösboros csirke » Vörösboros máj



Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.