Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tavaszi karalábé saláta. recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
3 fej friss, karalábé, 3 dkg. vaj, 2 cl. citrom lé,1 kiskanál porcukor, fél dl.olíva olaj (étolaj), csipetnyi só, 2 evőkanál majonéz.

Elkészítés:
A karalábékat megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk, majd a megforrósított vajban óvatosan megpároljuk. Ha a karalábé szeletek átüvegesedtek csipetnyi sóval megszórjuk, hozzáadjuk az olíva olajat, a citrom lét, a kiskanálnyi porcukrot, majd a majonézmártással is dúsítva készre pároljuk.

Tanácsok:
A kész salátát húsokhoz, sült és grillezett zöldségekhez kínáljuk.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karalábés rakott hús » Csirkehúsos tavaszi saláta » Tavaszi tészta » Tavaszi fűszervaj
» Tejfölös karalábé leves » Karalábés húsgombóc » Tavaszi saláta » Párolt karalábé
» Majonézes gombasaláta. » Tavaszi zöldfűszeres leves » Tavaszi tojáskenyér » Izletes karalábéleves
» Friss tavaszi fűszerhab » Diétás rakott karalábé » Tavaszi spárgaleves » Töltött karalábé


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.