Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes-parajos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg csirkemell,
3 dl tejszín,
50 dkg parajlevél,
só,
olaj,
kis fej vöröshagyma.

Elkészítés:
A csirkét darabokra vágjuk, megpároljuk.
A paraj leveleket leforrázzuk és összevagdossuk.
A megpárolt filéhez hozzáadjuk a parajt és az előzőleg üvegesre pirított hagymát.
A 3 dl tejszínt hozzáöntjük, majd jól összeforraljuk, ízlés szerint ízesítjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült csirke zöldségekkel » Marseilles-i csirke » Tahiti csirkemell » Fűszervajas csirkemell
» Májas csirkerolád » Sonkás pórés csirkemell » Fóliás csirke » Csirkés, zöldséges saláta
» Mexikói csirke » Csirkepaprikás másképp » Sörben főtt gombás csirke » Pulao csirke (6 személyre)
» Gombás- sajtos csirkemell » Berber csirke » Fetás göngyölt csirke » Hamis tortilla csirkével


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.