Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tengerészváró leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
6 db debreceni kolbász,
35 dkg csülök,
só,
ételízesítő,
2 db burgonya,
1 db póréhagyma,
1 db vöröshagyma,
1 db sárgarépa,
1 csokor petrezselyem zöld,
25 dkg zeller,
50 dkg feles borsó.

Elkészítés:
A megmosott feles borsót 2 liter vízben felteszem főni, és a kockákra vágott hússal együtt félig megpárolom.
Hozzáadom a mokkacukor nagyságúra felaprított zöldségeket meg az apróra vágott petrezselyem zöldjét, sóval és ételízesítővel fűszerezem.
Olyan sűrű legyen a leves, hogy a fakanál megálljon benne.
Egyenletes, lassú tűzön addig főzöm, amíg a hús megpuhul.
Ha szükséges, közben pótolom a vizet.
Legvégül teszem hozzá a kockákra vágott debrecenit, és most már pár perc alatt az egészet készre főzöm.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymaleves » Vargányás krumplileves » Egyszerű uborkaleves » Leves
» Tejszínes gombaleves » Árpaleves » Galuska-levesbetét » Lakodalmas leves
» Birsalmaleves mazsolával » Gombás hagymaleves » Öszibarack leves hidegen » Kedvenc zöldséges leves
» Joghurtos körteleves 2 » Brokkoli krémleves Ágitól » Húsleves - Darált húsból » Tárkonyos halleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.