Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tengerihal szeletek Duglere módon recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
30 dkg tengeri hal filé
vaj
só, fehér őrölt bors
1 dkg vöröshagyma (apróra vágott, vajban fonnyasztott)
12 dkg paradicsom (héj és mag nélkül, kockákra vágott)
zöldpetrezselyem (apróra vágott)
4 cl halalap-lé (fehér)
3 cl fehérbor
citromlé
2 dkg vaj

Elkészítés:
Tegyük a halfilét egy vajazott jénai tálba, sózzuk meg, hintsünk rá fehér őrölt borsot, tegyük rá a hagymát, a paradicsomot, a
petrezselymet, és öntsük rá a halalap-levet, a fehérbort és a citromlevet. Fedjük be egy vajazott zsírpapírral, és közepes hőmérsékletű sütőben posírozzuk készre a halat. A halat óvatosan tegyük a tálalóedényre, a párolólevet szűrjük le, és a vajat hozzáadva az egészet forraljuk át. A szűrőben lévő raguval szórjuk meg a halételt, és öntsük rá a beízesített mártást.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fasírt paleo módon » Rakott hússzeletek » Selymes szeletek » Mentás mézes tarjaszeletek
» Gombás tarjaszeletek » Marhaszeletek debrecenivel » Diós zsúrszeletek » Raffaello szeletek
» Hússzeletek sajt ágyon » Csülök pékné módon » Fott krumplikugli másmódon » Halászlé (bajai módon)
» Habos almás szeletek » Gyümölcsös sertésszeletek » Káposztasaláta paleo módon » Ínyenc pulykaszeletek


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.