Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tenkes káposzta recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
1 kg fejes káposzta
1 fej hagyma
1 pohár tejföl
liszt

pirospaprika
1 ág csombor (borsikafû)

Elkészítés:
A húsból a szokásos módon pörköltet készítünk. A káposztát kb. akkora nagyságú kockákra vágjuk, mint a húst. Ha a hús megpuhult, a káposztát hozzáadjuk. Annyi vízzel engedjük fel, amennyi éppen hogy ellepi. Hozzáadjuk a csombort, sóval ízesítjük. Ha a káposzta is megpuhult, liszttel elkevert tejföllel behabarjuk.
Krumpligombóccal tálaljuk


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bográcsos székelykáposzta » Reszelt káposztasaláta » Galyasági káposztás hús » Olcsó káposztás rétes
» Különleges káposztasaláta » Paradicsomos káposzta » Rakottkáposzta » Pezsgős káposzta
» Gombás töltött káposzta » Gyors savanyú káposzta » Párolt kelkáposzta » Húsos káposzta
» Sajtos rántott kelkáposzta » Párolt káposzta » Brassói káposzta » Májgombócok káposztaágyon


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.