Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tordai lacipecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg bőrös süldőcomb vagy karaj

3 dkg liszt
10 dkg zsír

Elkészítés:
A húsból 10 egyforma szeletet vágunk,jól kiverjük.A bőrös, zsíros részt éles késsel 1 cm távolságokra bevágjuk.
A szeleteket sózzuk, lisztbe mártjuk mindét oldalát és a zsírban pirosra,ropogósra sütjük.
Köretnek tepsiben sült burgonya illik hozzá és saláta.


A receptet beküldte: Bévi48

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Galyasági lacipecsenye » Lacipecsenye » Galyasági lacipecsenye 2 » Tordai pecsenye
» Fűszeres sertésoldalas » Kaukázusi csirkecombok » Aszalt szilvás kacsacomb » Balatoni mustos pecsenye
» Fokhagymás karaj » Tejfölös toros hús » Birkapörkölt » Temesvári sertéstokány
» Pulyka debreceni » Fasírt muffin » Majoránnás szelet » Mediterrán csirkemell


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.