Tutireceptek.hu fejléc

Tordai lacipecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg bőrös süldőcomb vagy karaj

3 dkg liszt
10 dkg zsír

Elkészítés:
A húsból 10 egyforma szeletet vágunk,jól kiverjük.A bőrös, zsíros részt éles késsel 1 cm távolságokra bevágjuk.
A szeleteket sózzuk, lisztbe mártjuk mindét oldalát és a zsírban pirosra,ropogósra sütjük.
Köretnek tepsiben sült burgonya illik hozzá és saláta.


A receptet beküldte: Bévi48

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Galyasági lacipecsenye 2 » Tordai pecsenye » Lacipecsenye » Galyasági lacipecsenye
» Virslis rántott pulylamell » Őszi vadászegytál » Almás csirkemellfilé » Gombás libamáj
» Csornai töltött paprikás » Káposztás tarja » Fokhagymás hátszín » Edus - Diplomata szelet
» Zelleres párolt pulykamell » Mozzarellás csirkemell » Zöldborsós pulykamell ragu » Rakott hús tojással


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.