Tutireceptek.hu fejléc

Tordai lacipecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg bőrös süldőcomb vagy karaj

3 dkg liszt
10 dkg zsír

Elkészítés:
A húsból 10 egyforma szeletet vágunk,jól kiverjük.A bőrös, zsíros részt éles késsel 1 cm távolságokra bevágjuk.
A szeleteket sózzuk, lisztbe mártjuk mindét oldalát és a zsírban pirosra,ropogósra sütjük.
Köretnek tepsiben sült burgonya illik hozzá és saláta.


A receptet beküldte: Bévi48

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lacipecsenye » Galyasági lacipecsenye » Tordai pecsenye » Galyasági lacipecsenye 2
» Gyros tál (hamis) » Borsos tokány marhahússal » Csirkemaj ananasszal » Brokkolis csirke
» Szőlős csirke » Marhahús kapormártással » Mandy- rizs » Kínai illatos omlós csirke
» Csirkeszárny Orly módra » Göcseji sertéspecsenye » Bajor sült » Gyöngyölt vagdalthús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.