Tutireceptek.hu fejléc

Tojásos borsó recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
-borsó,fagyasztott v. friss
-hagyma
-só
-őrölt szerecsendió
-őrölt gyömbér
-őrölt bors
-tojás
Az adagok tetszőlegesek.

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk és olajban üvegesre piritjuk.Rátesszük a borsót és mindig kevés vizet aláöntve pároljuk. Közben rátesszük a fűszereket is.Ha megpárolódott zsirjára piritjuk és ráöntjük a felvert tojásokat.

Tanácsok:
Jól lehet rá tenni tojást.Kennyérrel jó egytálétel.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: emrus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majonézes csicseriborsó » Töltött tojás zöldborsóval » Tojásos kosárkák » Rakott zöldborsó
» Zöldborsós tészta » Tojásos kelbimbó rakva » Tojásos galuska » Zöldborsós csirkecsíkok
» Zöldborsós-mandulás rizs » Zöldborsó pörkölt » Borsos csirke sütőben » Zöldborsós pulykamell
» Tojásos szendvics sütőben* » Borsó pöri » Levesgyöngy (sült borsó) » Borsós egytál


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.