Tutireceptek.hu fejléc

Tojásos borsó recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
-borsó,fagyasztott v. friss
-hagyma
-só
-őrölt szerecsendió
-őrölt gyömbér
-őrölt bors
-tojás
Az adagok tetszőlegesek.

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk és olajban üvegesre piritjuk.Rátesszük a borsót és mindig kevés vizet aláöntve pároljuk. Közben rátesszük a fűszereket is.Ha megpárolódott zsirjára piritjuk és ráöntjük a felvert tojásokat.

Tanácsok:
Jól lehet rá tenni tojást.Kennyérrel jó egytálétel.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: emrus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos, sajtos egytál » Tojásos spárga vajszószban » Tojásos juhtúró » Finom tojásos fasírt
» Zöldborsós camembert krém » Húsos csicseriborsó » Zöldborsós gombaragu » Tojásos kosárkák
» Tojásos karfiol » Borsópüré ( 6-7 hónapos) » Tojásos-gombás tekercs » Zöldborsós csirkecsíkok
» Csicseriborsóleves » Zöldborsós-mandulás rizs » Tojásos kenő » Tojásos kenyér


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.