Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tojásos borsó recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
-borsó,fagyasztott v. friss
-hagyma
-só
-őrölt szerecsendió
-őrölt gyömbér
-őrölt bors
-tojás
Az adagok tetszőlegesek.

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk és olajban üvegesre piritjuk.Rátesszük a borsót és mindig kevés vizet aláöntve pároljuk. Közben rátesszük a fűszereket is.Ha megpárolódott zsirjára piritjuk és ráöntjük a felvert tojásokat.

Tanácsok:
Jól lehet rá tenni tojást.Kennyérrel jó egytálétel.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: emrus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borsó pöri » Tojásos-sajtos mártogatós » Borsos sajtos csirkemell » Sajtos-zöldborsós ropogós
» Levesgyöngy (sült borsó) » Sajtos-borsós lepény » Zöldborsós pulykamell ragu » Zöldborsós vadkacsaragu
» Tojásos-kapros csirkemell » Tojásos madársaláta » Erdélyi borsos tokány » Zöldborsós gombaleves
» Tarhonyás borsós csirkemáj » Tojásos nokedli salátával » Tojásos, sajtos egytál » Színes borsos báránysült


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.