Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött olajbogyók recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
• 30 nagyobb magozott
olajbogyó
• 3 szelet vékony szalámi
• 3 szelet füstölt sonka
• 1 kisebb sárgarépa
• 5 dkg ementáli sajt
• 8 dkg krémes kecskesajt
• 2 dkg vaj
• snidling, petrezselyem

Elkészítés:
A petrezselymet és a snidlinget felaprózom. Egy tálkában elkeverem a vajat és a petrezselymet, egy másikban a kecskesajt felét és a snidlinget.
A répát megmosom, és vékony hasábokra aprítom, a szalámikarikákat félbevágom, a sajt héját levágom, és a sonkával együtt csíkokra szelem. A maradék kecskesajtot nyomózsákba töltöm, a szalámira kenek kicsit a fűszeres krémekből, majd összetekerem. Az olajbogyót öt csoportra osztom. Az első hat darabba répaszálakat tömök, a másodikba a megkent szalámikarikákat. Így folytatom, felhasználva a sonkát, a sajtot, és a kecskesajtot.


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szabolcsi töltött káposzta » Hamis töltött karalábé » Töltött paradicsomgombák » Juhtúrós töltött tojás
» Gombával töltött tök » Csirkemájjal töltött karaj » Töltött szűzpecsenye » Sajttal töltött körte
» Töltött bundáskenyér » Gombával töltött sonka » Töltött cukkini paleósan » Csirkével töltött gomba
» Sült, töltött padlizsán » Töltött sertésborda » Sonkával töltött padlizsán » Rántott töltött máj


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.