Tutireceptek.hu fejléc

Töltött olajbogyók recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
• 30 nagyobb magozott
olajbogyó
• 3 szelet vékony szalámi
• 3 szelet füstölt sonka
• 1 kisebb sárgarépa
• 5 dkg ementáli sajt
• 8 dkg krémes kecskesajt
• 2 dkg vaj
• snidling, petrezselyem

Elkészítés:
A petrezselymet és a snidlinget felaprózom. Egy tálkában elkeverem a vajat és a petrezselymet, egy másikban a kecskesajt felét és a snidlinget.
A répát megmosom, és vékony hasábokra aprítom, a szalámikarikákat félbevágom, a sajt héját levágom, és a sonkával együtt csíkokra szelem. A maradék kecskesajtot nyomózsákba töltöm, a szalámira kenek kicsit a fűszeres krémekből, majd összetekerem. Az olajbogyót öt csoportra osztom. Az első hat darabba répaszálakat tömök, a másodikba a megkent szalámikarikákat. Így folytatom, felhasználva a sonkát, a sajtot, és a kecskesajtot.


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túróval töltött sült alma » Töltött paradicsom II. » Bolognai töltött burgonya » Túróval töltött narancs
» Sajttal töltött cukkini » Sült töltött paprika » Káposztával töltött zsemle » Töltött ostya 1.
» Töltött tok » Diós töltött káposzta » Töltött bundáskenyér » Ormánsági töltött káposzta
» Töltött kacsa » Töltött palacsintafelfújt » Erdélyi töltött káposzta » Töltött ostya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.