Tutireceptek.hu fejléc

Töltött tok recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Hozzávalók 5 személyre:

* 5 szelet tokhal filé
* 4 dkg feta sajt
* 4 dkg trappista sajt
* 5 db áztatott zsemle
* 3 db tojás
* 2 dkg vöröshagyma
* 2 db tv paprika
* 2 db paradicsom
* 1 dkg zsemlemorzsa
* só
* őrölt feketebors

Elkészítés:
A tokhal filét besózzuk, majd kiolajozott tepsibe fektetjük, és állni hagyjuk.

Elkészítjük a tölteléket: A zsemléket vízben beáztatjuk és kinyomkodjuk. Ehhez teszünk apróra vágott paprikát, paradicsomot, vöröshagymát és feta sajtot. Belekeverjük a tojást, és sózzuk, borsozzuk. A tölteléket jól összegyúrjuk, és a besózott halszeletek tetejére tesszük. Trappista sajtot reszelünk még rá, és sütőbe tesszük. 200 °C fokon 30-40 percig sütjük.


A receptet beküldte: jozsó51


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojással töltött káposzta » Töltött csirkecomb » Töltött kagylótészta » Töltött lepény (Olcsó)
» Töltött szőlőlevél » Tepsis töltött ponty » Túróval töltött fánk » Töltött gombafejek sütve
» Amerikai töltött tojás » Ormánsági töltött káposzta » Fennséges töltött husi » Töltött szőlőlevélkék
» Libamájjal töltött gomba » Töltött krumpli » Töltött ostya » Töltött körte


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.