Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött tok recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Hozzávalók 5 személyre:

* 5 szelet tokhal filé
* 4 dkg feta sajt
* 4 dkg trappista sajt
* 5 db áztatott zsemle
* 3 db tojás
* 2 dkg vöröshagyma
* 2 db tv paprika
* 2 db paradicsom
* 1 dkg zsemlemorzsa
* só
* őrölt feketebors

Elkészítés:
A tokhal filét besózzuk, majd kiolajozott tepsibe fektetjük, és állni hagyjuk.

Elkészítjük a tölteléket: A zsemléket vízben beáztatjuk és kinyomkodjuk. Ehhez teszünk apróra vágott paprikát, paradicsomot, vöröshagymát és feta sajtot. Belekeverjük a tojást, és sózzuk, borsozzuk. A tölteléket jól összegyúrjuk, és a besózott halszeletek tetejére tesszük. Trappista sajtot reszelünk még rá, és sütőbe tesszük. 200 °C fokon 30-40 percig sütjük.


A receptet beküldte: jozsó51


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött bundás » Besztercei töltött liba » Neszmélyi töltött hús » Pudinggal töltött kalács
» Sonkával töltött batyu » Töltött lasagnetészta » töltött pulykamell » Húsvéti töltött csirkemell
» Májjal töltött karaj » Töltött lángos » Töltött kenyér » Bajor töltött rostélyos
» Túróval töltött gombafejek » Hamis töltött libanyak » Töltött szőlőlevélkék » Töltött csiga másként


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.