Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tordai pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
5 szelet bőrös karaj
10 dkg zsír

liszt
pirospaprika

Elkészítés:
A sertéshús bőrét kockásan bevagdaljuk, a húst megsózzuk, és először lisztbe, utána forró zsírba vagy olajba mártjuk, és roston szép pirosra sütjük.
Tálaláskor meghintjük pirospaprikával.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Aprópecsenye tárcsán » Csőben sült szűzpecsenye » Búbos pulykapecsenye » Hagymás pecsenye
» Szezámmagos szűzpecsenye » Zöldbabos aprópecsenye » Cigánypecsenye roston » Sajtos pecsenye
» Zsiványpecsenye » Erdélyi aprópecsenye » Nagyidai cigánypecsenye » Galyasági lacipecsenye
» Elzászi pulykapecsenye » Csopaki aprópecsenye » Kiadós pecsenye » Bajor szűzpecsenye


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.