Tutireceptek.hu fejléc

Tordai pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
5 szelet bőrös karaj
10 dkg zsír

liszt
pirospaprika

Elkészítés:
A sertéshús bőrét kockásan bevagdaljuk, a húst megsózzuk, és először lisztbe, utána forró zsírba vagy olajba mártjuk, és roston szép pirosra sütjük.
Tálaláskor meghintjük pirospaprikával.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás pecsenye » Rakott pecsenye » Kiadós pecsenye » Borjúpecsenye tökraguval
» Búbos pecsenye » Zöldbabos aprópecsenye » Szezámmagos szűzpecsenye » Bükki kaszás pecsenye
» Déli pecsenye » Tolnai sváb pecsenye » Szűzpecsenye egyben sütve » Brassói aprópecsenye..
» Bassói aprópecsenye » Mandarinos sertéspecsenye » Burgonyás pecsenyekrém » Beregi szűzpecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.