Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tordai pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
5 szelet bőrös karaj
10 dkg zsír

liszt
pirospaprika

Elkészítés:
A sertéshús bőrét kockásan bevagdaljuk, a húst megsózzuk, és először lisztbe, utána forró zsírba vagy olajba mártjuk, és roston szép pirosra sütjük.
Tálaláskor meghintjük pirospaprikával.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vaszi pecsenye » Radnai pecsenye » Erdészné pecsenyéje » Bajor labdapecsenye
» Erdélyi aprópecsenye » Apa-féle vasi pecsenye » Almás-szalonnás pecsenye » Chilis gombás pecsenye
» Mustáros karajpecsenye » Búbos pecsenye » Pék pecsenye » Göcseji sertéspecsenye
» Tejben sült pecsenye » Galyasági lacipecsenye » Cukkinis pecsenye » Mézes libapecsenye


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.