Tutireceptek.hu fejléc

Tordai pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
5 szelet bőrös karaj
10 dkg zsír

liszt
pirospaprika

Elkészítés:
A sertéshús bőrét kockásan bevagdaljuk, a húst megsózzuk, és először lisztbe, utána forró zsírba vagy olajba mártjuk, és roston szép pirosra sütjük.
Tálaláskor meghintjük pirospaprikával.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi aprópecsenye » Bajor szűzpecsenye » Szezámmagos szűzpecsenye » Burgonyás pecsenyekrém
» Csárdapecsenye » Ors-féle cigánypecsenye » Almás-szalonnás pecsenye » Galyasági pecsenye
» Spárgás pecsenyefalatok » Szárnyas aprópecsenye » Csopaki aprópecsenye » Pecsenyekacsamáj
» Tolnai sváb pecsenye » Juhászpecsenye » Bajor labdapecsenye » Nyúlpecsenye borban


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.