Tutireceptek.hu fejléc

Tordai pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
5 szelet bőrös karaj
10 dkg zsír

liszt
pirospaprika

Elkészítés:
A sertéshús bőrét kockásan bevagdaljuk, a húst megsózzuk, és először lisztbe, utána forró zsírba vagy olajba mártjuk, és roston szép pirosra sütjük.
Tálaláskor meghintjük pirospaprikával.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Juhászpecsenye » Nyúlpecsenye borban » Gyalogpecsenye » Galyasági lacipecsenye
» Falusi pecsenye » Tordai lacipecsenye » Lecsós pecsenyekacsamáj » Tüzes pecsenye
» Szőlős csirkepecsenye » Csőben sült szűzpecsenye » Galyasági pecsenye » Révkalauz pecsenye
» Cigánypecsenye II. » Mustáros karajpecsenye » Tejfölös aprópecsenye » Lubi pecsenye


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.