Tutireceptek.hu fejléc

Tordai pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
5 szelet bőrös karaj
10 dkg zsír

liszt
pirospaprika

Elkészítés:
A sertéshús bőrét kockásan bevagdaljuk, a húst megsózzuk, és először lisztbe, utána forró zsírba vagy olajba mártjuk, és roston szép pirosra sütjük.
Tálaláskor meghintjük pirospaprikával.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cigánypecsenye roston » Cigánypecsenye II. » Hagymás aprópecsenye » Cigánypecsenye másképp
» Zsiványpecsenye » Lubi pecsenye » Hortobágyi aprópecsenye » Szűzpecsenye egyben sütve
» Lecsós pecsenyekacsamáj » Harcsa pecsenye » Galyasági aprópecsenye » Herkules pecsenyéje
» Gyalogpecsenye » Pékpecsenye » Csoda pecsenye » Tordai lacipecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.