Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Radnai pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70-80 dkg bélszín
15 dkg szalonna
1 hagyma
1 pohár bor
petrezselyem zöld
zsír

bors

Elkészítés:
A hagymát megreszeljük,összekeverjük az apróra vágott petr.zölddel és a borssal.A bélszínt ujjnyi vastag szeletekre vágjuk.A szeletek egyik felét sózzuk a másik felét megkenjük a keverékkel,és ráteszünk egy vékony szelet szalonna szeletet amit két fogvájóval rátűzünk.A szeleteket lábosba rakjuk,forró zsírral meglocsoljuk,ráöntjük a bort és fedő alatt forgatás nélkül puhára pároljuk.Körete:gombás rizs.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bajor labdapecsenye » Mustáros karajpecsenye » Tolnai sváb pecsenye » Pecsenyekacsamáj
» Beregi szűzpecsenye » Szűzpecsenye töltve » Kurucpecsenye » Töltött szűzpecsenye
» Mandarinos sertéspecsenye » Búbos pulykapecsenye » Tordai lacipecsenye » Chilis gombás pecsenye
» Gyalogpecsenye » Bassói aprópecsenye » Tejszínes-sajtos pecsenye » Csárdapecsenye


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.