Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Radnai pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70-80 dkg bélszín
15 dkg szalonna
1 hagyma
1 pohár bor
petrezselyem zöld
zsír

bors

Elkészítés:
A hagymát megreszeljük,összekeverjük az apróra vágott petr.zölddel és a borssal.A bélszínt ujjnyi vastag szeletekre vágjuk.A szeletek egyik felét sózzuk a másik felét megkenjük a keverékkel,és ráteszünk egy vékony szelet szalonna szeletet amit két fogvájóval rátűzünk.A szeleteket lábosba rakjuk,forró zsírral meglocsoljuk,ráöntjük a bort és fedő alatt forgatás nélkül puhára pároljuk.Körete:gombás rizs.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csőben sült szűzpecsenye » Zsiványpecsenye » Pecsenye gombával » Sajtos pecsenye
» Hagymás pecsenye » Pecsenyekacsamáj » Hagymás aprópecsenye » Juhászpecsenye
» Déli pecsenye » Gyalogpecsenye » Boros libapecsenye » Petőfi pecsenye
» Cukkinis pecsenye » Cseréptálas szűzpecsenye » Lecsós pecsenyekacsamáj » Fűszeres aprópecsenye


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.