Tutireceptek.hu fejléc

Tormás alma recept

Kategória:


Hozzávalók:
alma
torma, cukor,so,

Elkészítés:
Az almát le reszeled,a reszelt tormát hozza kavarod,teszel bele egy kis sot cukrot,a szájad ize szerint s ha nem elég savanykás akkor teszel még bele citrom levet..a mennyiséget nem irom ,mert egyszer ki kell probálni és ha izlik akkor mindenki a mennyiséget el dönti,,Ajánlatos több féle almábol csinálni..Az almát nem kell meghámozni héjastol kell reszelni,,,mert abba van a vitamin..

Tanácsok:
Nekem nagyon izlik,husok mellé is kitünö..


A receptet beküldte: G.Maresz

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-tormás csülök » Túrós-tormás tavaszi sonka » Tejszínes-tormás csirke » Tepsis libacomb tormásan
» Zöldséges, tormás hús » Tormás tojássaláta » Tormás káposztasaláta » Tormás sonkatekercs
» Erdélyi tormás hús » Vágott, vegyes savanyúság » Vödrös savanyúság » Ecetes görögdinnyehéj
» Cseresznyebefőtt (Ecetes) » Savanyúság hidegen! » Gombabefőtt székelyesen » Ecetes uborka


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.