Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hordós savanyúság recept

Kategória:


Hozzávalók:
10 l-es edényhez: 50 l-es edényhez:
4 l víz 20 l víz
6 dl 20 %-os ecet 3 l 20 %-os ecet
60 dkg cukor 3 kg cukor
12 dkg só 60 dkg só
0.75 cs. mustármag 1,5 cs. mustármag
1-2 szem babérlevél 0.5 cs. babérlevél
1 db torma 3-4 db torma
pár szem bors 1 evőkanál bors
2 dkg borkénpor 10 dkg borkénpor

Elkészítés:
Az uborkát, zöldparadicsomot, almapaprikát, gyöngyhagymát jól megmossuk, a levet hidegen összekeverjük. A már meglevő lébe bármikor pótolhatjuk a savanyúságnak valókat.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brassói rakott savanyúság » Hordós savanyúság másképp » Savanyúság télire » Teszt savanyúság.
» Vegyes savanyúság télre » Vödrös savanyúságom » Olajos paprika(Savanyúság) » Vágott, vegyes savanyúság
» Nyári savanyúság télire » Dobálós savanyúság » Vödrös savanyúság » Hordós káposzta
» Vegyes vágott savanyúság » Hordós /30 l-es/ » Gomba savanyúság » Savanyúság hidegen!


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.