Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Serpenyős egytál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 dl olaj
3 nagy fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
1 kígyóuborka
1-1 sárga és piros paprika
1 konzerv kukorica
5 pár virsli
1 nagy pohár tejföl
1 csipet oregánó
2 kávéskanál mustár
bors
csípőspaprika

Elkészítés:
A hozzávalókat vágd össze. A hagymát az olajban párold üvegesre, majd tedd hozzá a fokhagyma-darabkákat és a virslikarikákat. 10 perc után add hozzá a paprikákat és a kígyóuborkát. Amikor megpárolódtak, tedd bele a kukoricát. Ízlés szerint sózd meg. A tejfölt keverd össze a mustárral, oregánóval, paprikakrémmel, borssal és sóval, majd a masszát öntsd a rotyogó zöldségekre. Néhány perc alatt forrald össze.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Őszi vadászegytál » Csírás-tojásos egytálétel » Kínai serpenyős zöldség » Pikáns egytálétel
» Egytál » Tojásos, sajtos egytál » Gyömbéres-lencsés egytál » Serpenyős csirkemáj
» Újburgonyás egytál » Csirkeszárnyas egytál » Serpenyős rizses kolbász » Cukkinis egytálétel
» Köles - egytál » Csirkés cukkínis egytál » Brokkolis-nudlis egytál » Serpenyős káposzta I.


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.