Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyapogácsa recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
20 dkg áttört burgonya
20 dkg vaj
20 dkg liszt
kevés só

Elkészítés:
Dolgozd össze a hozzávalókat, ezután tedd hideg helyre. Pihentetés után hajtogasd össze, majd 2 cm vastagra nyújtsd ki, ha pedig ezzel megvagy, vagdald be késsel, pogácsaszaggatóval szaggass belőle köröket, és kend meg tojással. Süsd forró sütőben szép pirosra.


A receptet beküldte: Gvivike

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Parmezános burgonyapogácsa » Vajas Burgonyapogácsa » Zöld burgonyapogácsa » Padlizsános pite
» Tepertős pogácsa » Sajtos-barnarizses pite » Réteges tepertős pogácsa » Sajtos túrós pogácsa
» Sajtos-sült virsli » Sajtlabda » Tejfölös-sajtos pogácsa » Miniszteri sajtos pogácsa
» Vendégváró rudacska » Diós - kaskavalos » Szerb sós pite » Sajtpite


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.