Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyapogácsa recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
20 dkg áttört burgonya
20 dkg vaj
20 dkg liszt
kevés só

Elkészítés:
Dolgozd össze a hozzávalókat, ezután tedd hideg helyre. Pihentetés után hajtogasd össze, majd 2 cm vastagra nyújtsd ki, ha pedig ezzel megvagy, vagdald be késsel, pogácsaszaggatóval szaggass belőle köröket, és kend meg tojással. Süsd forró sütőben szép pirosra.


A receptet beküldte: Gvivike

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöld burgonyapogácsa » Parmezános burgonyapogácsa » Vajas Burgonyapogácsa » Márványsajtos sörkorcsolya
» Mennyei, reggeli túrókrém » "Busó"pogácsa » Sajtos gofri » Zsúr pogácsa
» Banán roston sütve » Leveles hagymás lepény » Fűszeres mandula » Sajtos rudak 2.
» Sajtos négyszögecskék » Datolya-csók » Vendégváró finom sós kifli » Krumplis-tejfölös muffin


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.