Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyapogácsa recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
20 dkg áttört burgonya
20 dkg vaj
20 dkg liszt
kevés só

Elkészítés:
Dolgozd össze a hozzávalókat, ezután tedd hideg helyre. Pihentetés után hajtogasd össze, majd 2 cm vastagra nyújtsd ki, ha pedig ezzel megvagy, vagdald be késsel, pogácsaszaggatóval szaggass belőle köröket, és kend meg tojással. Süsd forró sütőben szép pirosra.


A receptet beküldte: Gvivike

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vajas Burgonyapogácsa » Parmezános burgonyapogácsa » Zöld burgonyapogácsa » Sonkás fonott kalács
» Datolya-csók » Leveles zsíros pogácsa » Sós krokodil » Finom sós rudak
» Sajtos kifli-nagyon finom » Sovány túrós pogácsa » Pacsni » Leveles tepertös pogácsa
» Sajtos rúd (anti-candida) » Kókuszgolyó másképp » Tihanyi sajtos rudacskák » Tönkölykifli


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.