Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyapogácsa recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
20 dkg áttört burgonya
20 dkg vaj
20 dkg liszt
kevés só

Elkészítés:
Dolgozd össze a hozzávalókat, ezután tedd hideg helyre. Pihentetés után hajtogasd össze, majd 2 cm vastagra nyújtsd ki, ha pedig ezzel megvagy, vagdald be késsel, pogácsaszaggatóval szaggass belőle köröket, és kend meg tojással. Süsd forró sütőben szép pirosra.


A receptet beküldte: Gvivike

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Parmezános burgonyapogácsa » Zöld burgonyapogácsa » Vajas Burgonyapogácsa » Házi készítésű marcipán
» Mártuska pogácsája » Házi capuccinó » Sajtos rétes - tyropita » G. Maresz sós sütije
» Húsvéti palacsinta » Croissant facile et rapide » Sajtos krumplifuta » Spanyol pite
» Sajtos pogi 2. » Omlós töpi pogi » Leveles tésztás sajtos » Aszpikos sonka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.