Tutireceptek.hu fejléc

Vadas-pulykából recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 pulyka filézett felsőcomb
50 dkg sárgarépa
50 dkg fehérrépa
3 db vöröshagyma
KK öröltbabérlevél

bors
3 dl tejföl

Elkészítés:
A zöldségeket karikára vágom, a husit ráteszem majd a fűszereket, és annyi vizet öntök rá, hogy éppen csak ellepje. Amikor felforrt takarékra teszem csak éppen lassan főljön 60-70 percig.

Majd a húst egy tálra teszem és ha kihült langyosra a zöldség 2-3 merőkanálal a levéből félre teszek, a többit átturmixolom.
Ha látom a sűrűségét vagy visszaöntök a levéből.

A húst eldarabolom és a mártásba helyezem.

Semmi rántást nem teszek bele.

Majd gazdagon tejfölel tálalom

Tanácsok:
Hozzá lehet zsemlegombócot vagy szarvacskát készíteni.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Batyuban sült hús » Erdélyi flekken öntettel » Pikáns karaj » Sertésborda töltve.
» Mexikói csirkécske » Hagymás csülök » Húsrolád » Török rakott csirke
» Baconos máj » Mexikói rakott káposzta » Erdélyi rablóhús puliszkával » Tengerész tekercs
» Sült báránykaraj » Sajttal sült csirkemell » Csirke toledói módra » Pulykamell baconnal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.