Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bélszínroló recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg bélszín vagy hátszín
1 nagyobb fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
2 db tojás
2 db másnapos zsemle

őrölt bors
ételízesítő
zsemlemorzsa
olívaolaj

Elkészítés:
A vöröshagymát megtisztítom, apróra vágom, pici olívaolajon megdinsztelem.

A bélszínt ledarálom, egy tálba teszem, hozzáadom a tojásokat és a többi hozzávalót, beleadagolom a megdinsztelt hagymát, az összetört fokhagymát, kézzel alaposan összedolgozom.

Rolókat (hengereket) formázok belőle, amiket zsemlemorzsában megforgatok, és forró olajban kisütök. Konyhai papírtörlővel bélelt tálon lecsepegtetem, frissen, melegen tálalom.

Tanácsok:
Krumplipürével és csalamádéval tálalom.


A receptet beküldte: Szaffy12


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hortobágyi hús » Egyben sült mustáros karaj » Pulyka ínyenc mártásban » Csirke alaplé
» Fülemüle-tál » Körömpörkölt egyszerűen » Citromos-kakukkfüves csirke » Hamis rántott hús
» Kacsacomb franciásan » Jamie Oliver után szabadon » Bükki kaszás pecsenye » Pacal, ahogy én készítem
» Baconos-sajtos csirkemell » Sörös csirkeszárny » Gazdag szelet » Epres csirkemell rolád


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.