Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges bulgur virslivel recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
2 bögre bulgur
25 dkg fagyasztott kukorica és zöldborsó
1 szál póréhagyma
1 gerezd fokhagyma
pár csepp citromlé
1 chili paprika
2 pár virsli

bors
kakukkfű
rozmaring
1 ek sűrített paradicsom
kevés olaj

Elkészítés:
Egy kevés olajon futtassuk meg a zöldjével együtt felkarikázott póréhagymát, sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá a bulgurt, a paradicsompürét és a fűszereket, valamint a fokhagymát. Keverjük jól át és öntsük fel 2x mennyiségű, azaz 4 bögre vízzel. Hagyjuk fedő alatt felforrni, majd tegyük bele a zöldségeket és a felkarikázott virsliket. Újból forraljuk fel, majd azonnal zárjuk el és hagyjuk, hogy fedő alatt bedagadjon a tört búza. Tálaláskor pár csepp citrommal bolondítsuk meg.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virslivel rakott zöldbab » Zöldséges krumpli » Zöldséges tészta másképp » Zöldséges rakott pulyka
» Lencseleves virslivel » Zöldséges zuzaragu » Zöldséges tofu » Zöldséges rizses csirke
» Zöldséges gombapástétom » Céklás zöldséges rizsköret » Zöldséges rétes » Zöldséges-tészta
» Zöldséges-tejszines tészta » Zöldséges halfilé » Bulgur / törtbúza / saláta » Sonkás bulgur


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.