Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás-zsályás tepsis krumpli recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
80 deka burgonya,
2 kisebb fej vöröshagyma,
2 savanykás alma,
10 deka reszelt edámi sajt,
2 deci tejszín,
3 deka vaj,
néhány szál friss zsálya,
só ,
őrölt bors.

Elkészítés:
A burgonyát, a hagymát és az almát megtisztítjuk, egyforma szeletekre vágjuk, majd lerakjuk egy kivajazott sütőedénybe: alulra a burgonyát, amelyet sózunk, borsozunk, rá a hagyma-, majd az almakarikákat. A tejszínt szintén megsózzuk, és leöntjük vele a lerakott burgonyát. Megszórjuk a reszelt sajttal és az apróra vágott zsályával. Előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis tarja b-anya módra » A legfinomabb sültkrumpli » Tepsis vaddisznóbélszin » Fűszeres krumplitál
» Bajor krumpli leves » Sajtos krumplisaláta » Brokkolis krumplifelfújt » Hagymás-krumplis pogácsa
» Krumplipüré másképpen » Fokhagymás sült krumpli » Tepsis sajtos burgonyapüré » Bundás sült krumpli
» Sült krumpli töltve » Héjában sült krumpli » Húsos krumplitekercs » Zöldséges tepsis cukkini


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.