Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Apa-féle vasi pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
karaj
tej
fokhagyma
só, bors
liszt, paprika
olaj

Elkészítés:
A karajt szeletekre vágom és fokhagymás tejben pácolom minimum egy éjszakát.Másnap parikás lisztben megforgatom, aztn bő olajban kezdetben fedő alatt, végül fedő nélkül megsütöm.

Tanácsok:
A paprikás liszt nem feltétlen szükséges,bár még anélkül nem próbáltam.


A receptet beküldte: ors1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Harcsa pecsenye » Erdészné pecsenyéje » Hortobágyi aprópecsenye » Krumplipecsenye 2
» Borivók Pecsenyéje » Almás-szalonnás pecsenye » Mustáros karajpecsenye » Búbos pulykapecsenye
» Mustáros töltött pecsenye » Galyasági töltött pecsenye » Fehérpecsenye » Csípős fokhagymás pecsenye
» Tejben sült pecsenye » Vadas őzpecsenye » Cipóban sült pecsenye » Mézes libapecsenye


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.