Tutireceptek.hu fejléc

Csopaki aprópecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
(4 személyre): 40 dkg lapocka, 5 dkg füstölt szalonna, 5 dkg gomba, 4 dkg zöldborsó, 4 dkg hagyma, 1 gerezd fokhagyma, só, bors, petrezselyem, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom.

Elkészítés:
Zsírban megpirítani a szalonnát, majd a vöröshagymát. Csíkokra összevágjuk a húst, beletesszük, 20 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát, a borsót, sót, borsot, meg a petrezselyem zöldet, paprikát, paradicsomot és a végén az apróra vágott fokhagymát. Utána jénaiba-sorba lerakni. Tetejére sajtot lehet reszelni, kicsit betenni a sütőbe. Vegyes körettel lehet tálalni. Petrezselymes burgonya, rizs vagy sült burgonya.


A receptet beküldte: Kriszta0930

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görög aprópecsenye » Fűszeres aprópecsenye » Csopaki pincepörkölt » Erdélyi aprópecsenye
» Majorannás aprópecsenye » Aprópecsenye tárcsán » Bassói aprópecsenye » Tejfölös aprópecsenye
» Galyasági aprópecsenye » Brassói aprópecsenye.. » Gyors aprópecsenye » Zöldbabos aprópecsenye
» Göcsei aprópecsenye » Szárnyas aprópecsenye » Hagymás aprópecsenye » Hortobágyi aprópecsenye


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.