Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csopaki aprópecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
(4 személyre): 40 dkg lapocka, 5 dkg füstölt szalonna, 5 dkg gomba, 4 dkg zöldborsó, 4 dkg hagyma, 1 gerezd fokhagyma, só, bors, petrezselyem, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom.

Elkészítés:
Zsírban megpirítani a szalonnát, majd a vöröshagymát. Csíkokra összevágjuk a húst, beletesszük, 20 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát, a borsót, sót, borsot, meg a petrezselyem zöldet, paprikát, paradicsomot és a végén az apróra vágott fokhagymát. Utána jénaiba-sorba lerakni. Tetejére sajtot lehet reszelni, kicsit betenni a sütőbe. Vegyes körettel lehet tálalni. Petrezselymes burgonya, rizs vagy sült burgonya.


A receptet beküldte: Kriszta0930

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Galyasági aprópecsenye » Gyors aprópecsenye » Majorannás aprópecsenye » Erdélyi aprópecsenye
» Fűszeres aprópecsenye » Göcsei aprópecsenye » Zöldbabos aprópecsenye » Hagymás aprópecsenye
» Aprópecsenye tárcsán » Tejfölös aprópecsenye » Szárnyas aprópecsenye » Hortobágyi aprópecsenye
» Csopaki pincepörkölt » Brassói aprópecsenye.. » Görög aprópecsenye » Bassói aprópecsenye


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.