| Csopaki aprópecsenye receptHúsételek Hozzávalók: (4 személyre): 40 dkg lapocka, 5 dkg füstölt szalonna, 5 dkg gomba, 4 dkg zöldborsó, 4 dkg hagyma, 1 gerezd fokhagyma, só, bors, petrezselyem, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom. Elkészítés: Zsírban megpirítani a szalonnát, majd a vöröshagymát. Csíkokra összevágjuk a húst, beletesszük, 20 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát, a borsót, sót, borsot, meg a petrezselyem zöldet, paprikát, paradicsomot és a végén az apróra vágott fokhagymát. Utána jénaiba-sorba lerakni. Tetejére sajtot lehet reszelni, kicsit betenni a sütőbe. Vegyes körettel lehet tálalni. Petrezselymes burgonya, rizs vagy sült burgonya. A receptet beküldte: Kriszta0930 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |