Tutireceptek.hu fejléc

Csopaki aprópecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
(4 személyre): 40 dkg lapocka, 5 dkg füstölt szalonna, 5 dkg gomba, 4 dkg zöldborsó, 4 dkg hagyma, 1 gerezd fokhagyma, só, bors, petrezselyem, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom.

Elkészítés:
Zsírban megpirítani a szalonnát, majd a vöröshagymát. Csíkokra összevágjuk a húst, beletesszük, 20 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát, a borsót, sót, borsot, meg a petrezselyem zöldet, paprikát, paradicsomot és a végén az apróra vágott fokhagymát. Utána jénaiba-sorba lerakni. Tetejére sajtot lehet reszelni, kicsit betenni a sütőbe. Vegyes körettel lehet tálalni. Petrezselymes burgonya, rizs vagy sült burgonya.


A receptet beküldte: Kriszta0930

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás aprópecsenye » Tejfölös aprópecsenye » Fűszeres aprópecsenye » Erdélyi aprópecsenye
» Görög aprópecsenye » Aprópecsenye tárcsán » Brassói aprópecsenye.. » Hortobágyi aprópecsenye
» Zöldbabos aprópecsenye » Csopaki pincepörkölt » Majorannás aprópecsenye » Bassói aprópecsenye
» Göcsei aprópecsenye » Galyasági aprópecsenye » Gyors aprópecsenye » Szárnyas aprópecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.