Tutireceptek.hu fejléc

Barackos-sajtos rántott csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db fél csirkemellfilé
8 fél sárgabarack
15 dkg reszelt sajt
1 tojás

bors
szerecsendió

A panírozáshoz:
zsemlemorzsa
liszt
tojás

Elkészítés:
A csirkemellekből 2-2 szeletet vágok, és kicsit kiklopfolom. Ha friss barackot használok, forró vízbe teszem 1-2 percre, majd hidegbe, hogy a bőrét lehúzhassam róla.

A sajtot összekeverem a tojással, és szerecsendióval fűszerezem. (Ha a sajt elég sós, nem nem teszek bele még sót.)

A csirkemell szeleteket sózom, borsozom és mindegyik szeletre teszek egy fél barackot, aminek a magházába sajtot töltök. Ráhajtom a hús másik felét és egy fogpiszkálóval vagy hústűvel összetűzöm. Nem kell szorosan lezárni a hússzeleteket a panírozás előtt, mert nem folyik ki a sajt a sülés közben. A szokásos módon bepanírozom, és bő olajban megsütöm.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» CSirke becsinált » Narancsos csirkemáj » Csirke tárkonnyal bevonva » Szezámos csirke wokban
» Nokedlis csirke » Rizses, kukoricás csirke » A Lászlók csirkemájasa » Csirke, gyömbéres körtével
» Rozmaringos csirkemáj » Rántott rudacskák » Bolgár lecsós csirkemell » Natúr sült csirkemell
» Citromos csirkekrém leves » Zsályás csirkenyársak » Édes csirkemell » Mandulás csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.