Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Barackos-sajtos rántott csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db fél csirkemellfilé
8 fél sárgabarack
15 dkg reszelt sajt
1 tojás

bors
szerecsendió

A panírozáshoz:
zsemlemorzsa
liszt
tojás

Elkészítés:
A csirkemellekből 2-2 szeletet vágok, és kicsit kiklopfolom. Ha friss barackot használok, forró vízbe teszem 1-2 percre, majd hidegbe, hogy a bőrét lehúzhassam róla.

A sajtot összekeverem a tojással, és szerecsendióval fűszerezem. (Ha a sajt elég sós, nem nem teszek bele még sót.)

A csirkemell szeleteket sózom, borsozom és mindegyik szeletre teszek egy fél barackot, aminek a magházába sajtot töltök. Ráhajtom a hús másik felét és egy fogpiszkálóval vagy hústűvel összetűzöm. Nem kell szorosan lezárni a hússzeleteket a panírozás előtt, mert nem folyik ki a sajt a sülés közben. A szokásos módon bepanírozom, és bő olajban megsütöm.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás Csirkeragu » Gesztenyés csirkemell » Provanszi csirke » Tojásban pácolt csirkemell
» Grillezett csirke fajitas » Ördögi csirkemell » Csirkehúsos gombás fasírt » Agglegény rántotta
» Ananászos currys csirke » Tüzes csirkemell » Tepsis, lecsós csirkemáj » Mogyorószószos csirkemell
» Töltött csirkecomb sajtal » Csirkecomb ananászraguval » Töltött rántotta » Kefíres rántott csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.