Tutireceptek.hu fejléc

Borban párolt karottás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkecomb
50 dkg sárgarépa
1 dl száraz fehérbor
grillfűszer, só, bors, majoránna

Elkészítés:
A sárgarépát hasábokra vágom, majd egy akkora tepsi aljára terítem, amelyben egymás mellett elférnek a csirkecombok. A hús mindkét oldalát sózom, borsozom, majoránnával, grillfűszerrel meghintem. A répára fektetem a húsokat, aláöntöm a bort, alufóliával letakarom.

Előmelegített, közepesen forró sütőben 40 percig párolom. Ezután a fóliát leveszem, és a hús alól kiszedem a répát. Villával összetöröm,, összekeverem a húslével, majd rákenem a combokra, és fedés nélkül megpirítom.
Hagymás, petrezselymes karfiolrizzsel tálalom.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rokfortos csirkecomb » Párolt zöldségsaláta » Párolt lilakáposzta » Kedvenc csirkecombom
» Fácán vörösborban » Csirkecomb kertészné módra » Csirkecomb citrommártásban » Joghurtos csirkecomb
» Rácos csirkecomb » Gyömbéres csirkecomb » Tepsiben sütött csirkecomb » Tejfölös pikáns csirkecomb
» Párolt csirkemell » Párolt rák » Marinált csirkecombok » Párolt savanyúkáposzta.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.