Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borban párolt karottás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkecomb
50 dkg sárgarépa
1 dl száraz fehérbor
grillfűszer, só, bors, majoránna

Elkészítés:
A sárgarépát hasábokra vágom, majd egy akkora tepsi aljára terítem, amelyben egymás mellett elférnek a csirkecombok. A hús mindkét oldalát sózom, borsozom, majoránnával, grillfűszerrel meghintem. A répára fektetem a húsokat, aláöntöm a bort, alufóliával letakarom.

Előmelegített, közepesen forró sütőben 40 percig párolom. Ezután a fóliát leveszem, és a hús alól kiszedem a répát. Villával összetöröm,, összekeverem a húslével, majd rákenem a combokra, és fedés nélkül megpirítom.
Hagymás, petrezselymes karfiolrizzsel tálalom.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marengói csirkecomb » Párolt zellerkrém » Fácán vörösborban » Göngyölt csirkecombok
» Borban sült töltött hús » Mustban párolt rostélyos » Inyenc csirkecomb » Párolt felső combfilé
» Nyakkendős csirkecomb » Csirkecomb pékné módra » Tejfölben párolt hagyma » Csirkecombok hagymaágyon
» Csirkecomb ananászraguval » Joghurtos párolt halfilé » Hagymás rántott csirkecomb » Kókuszos csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.