Tutireceptek.hu fejléc

Fácán vörösborban recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 db fácán
15 dkg füstölt szalonna
3 dl vörösbor

30 dkg gomba
2 dl barna mártás

Elkészítés:
Részeire bontjuk a fácánt,mellét combját füstölt szalonnával megtüzdeljük.Forró zsiradékban hirtelen elősütjük,majd a vörösborban megpároljuk.
Kockázott szalonnából és a gombából ragut készítünk barna mártással összefogva.
Ráöntjük a párolt fácánra és kiforraljuk.
Körete,hagymás tört burgonya.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyével töltött fácán » Fácánpörkölt » Almával töltött fácán » Fácán forgónyárson
» Fácán-sült » Málna vörösborban » Bodzabogyós fácán » Bakonyi fácánmell sajtosan
» Ponty vörösborban » Bakonyi fácánmell » Fácán gesztenyés almával » Szarvasszelet tejfölösen
» Gombás vadkacsaragu » Vadraguleves bográcsban » Pityókás őzragu » Őszi szarvasragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.