Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fácán vörösborban recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 db fácán
15 dkg füstölt szalonna
3 dl vörösbor

30 dkg gomba
2 dl barna mártás

Elkészítés:
Részeire bontjuk a fácánt,mellét combját füstölt szalonnával megtüzdeljük.Forró zsiradékban hirtelen elősütjük,majd a vörösborban megpároljuk.
Kockázott szalonnából és a gombából ragut készítünk barna mártással összefogva.
Ráöntjük a párolt fácánra és kiforraljuk.
Körete,hagymás tört burgonya.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fácán gesztenyés almával » Fácánpörkölt » Fácán-sült » Málna vörösborban
» Bakonyi fácánmell » Almával töltött fácán » Ponty vörösborban » Bakonyi fácánmell sajtosan
» Bodzabogyós fácán » Gesztenyével töltött fácán » Fácán forgónyárson » Erdésztokány
» Olaszos-almás vadkacsamell » Vadraguleves bográcsban » Almás-sajtos vadkacsa » Szarvasropogós


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.