Tutireceptek.hu fejléc

Fácán vörösborban recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 db fácán
15 dkg füstölt szalonna
3 dl vörösbor

30 dkg gomba
2 dl barna mártás

Elkészítés:
Részeire bontjuk a fácánt,mellét combját füstölt szalonnával megtüzdeljük.Forró zsiradékban hirtelen elősütjük,majd a vörösborban megpároljuk.
Kockázott szalonnából és a gombából ragut készítünk barna mártással összefogva.
Ráöntjük a párolt fácánra és kiforraljuk.
Körete,hagymás tört burgonya.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almával töltött fácán » Fácán-sült » Fácánpörkölt » Fácán forgónyárson
» Bakonyi fácánmell » Málna vörösborban » Fácán gesztenyés almával » Bodzabogyós fácán
» Ponty vörösborban » Gesztenyével töltött fácán » Bakonyi fácánmell sajtosan » Vörösboros szarvaspörkölt
» Gombás szarvas-steak » Gombás vadkacsaragu » Erdésztokány » Vadnyúl vadasan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.