Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fácán vörösborban recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 db fácán
15 dkg füstölt szalonna
3 dl vörösbor

30 dkg gomba
2 dl barna mártás

Elkészítés:
Részeire bontjuk a fácánt,mellét combját füstölt szalonnával megtüzdeljük.Forró zsiradékban hirtelen elősütjük,majd a vörösborban megpároljuk.
Kockázott szalonnából és a gombából ragut készítünk barna mártással összefogva.
Ráöntjük a párolt fácánra és kiforraljuk.
Körete,hagymás tört burgonya.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Málna vörösborban » Gesztenyével töltött fácán » Almával töltött fácán » Fácán gesztenyés almával
» Fácán-sült » Fácán forgónyárson » Bakonyi fácánmell sajtosan » Fácánpörkölt
» Bakonyi fácánmell » Ponty vörösborban » Bodzabogyós fácán » Hamis vaddisznósült
» Babgulyás vadász módra » Boros libapecsenye » Apúliai fogoly » Ropogós vadkacsa


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.