Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt rák recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
- 1 kg (tisztított) rák
- 2 ek. vaj
- 1 ek. finomra vágott petrezselyem
- 1/2 tk. só
- 1 mk. bors
(-víz)

Elkészítés:
Kb.20-25 percig pároljuk a hozzávalókat (kivéve a petrezselymet,amit utána szórunk rá)
Ezt követően 3-4 percig élénk tűzön pirítjuk.

Tanácsok:
Rizzsel tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Zsó001


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt marha sütőtökkel » Tejfölben párolt hagyma » Párolt káposzta » Párolt ördöghal
» Párolt csirkemell » Párolt kelkáposzta » Párolt felsőcomb filé » Párolt zellerkrém
» Párolt kelbimbó » Párolt alma (Update1) » Pikáns, párolt pulykaragu » Tavaszi párolt csirkemell
» Párolt vegyes zöldség » Párolt káposzta gombával » Párolt lilakáposzta » ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.