Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt rák recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
- 1 kg (tisztított) rák
- 2 ek. vaj
- 1 ek. finomra vágott petrezselyem
- 1/2 tk. só
- 1 mk. bors
(-víz)

Elkészítés:
Kb.20-25 percig pároljuk a hozzávalókat (kivéve a petrezselymet,amit utána szórunk rá)
Ezt követően 3-4 percig élénk tűzön pirítjuk.

Tanácsok:
Rizzsel tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Zsó001


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE » Mustban párolt rostélyos » Párolt káposzta finoman » Párolt-sült oldalas
» Sörben párolt csülök » Párolt tőkehal spenótágyon » Sörben párolt csirkemell » Párolt zőldség
» Tejben párolt hal » Indiai párolt sertésragu » Párolt zellerkrém » Almás párolt lilakáposzta
» Párolt-sült nyúl vadasan » Párolt marha sütőtökkel » Párolt paraj foghagymásan. » Párolt ördöghal


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.