Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borleves vörösborral recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
6 dl vörösbor,
5 dkg cukor,
2 db tojás,
1 kávéskanál porcukor,
2 evőkanál zsemlemorzsa.

Elkészítés:
A vörösbort felöntjük fél liter vízzel, beleszórjuk a zsemlemorzsát és állandó kevergetés mellett felforraljuk. A két tojássárgáját kikeverjük, kevés borral hígítjuk, és ráöntjük a levesre. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, porcukorral ízesítjük, és apró habgaluskákat szaggatunk a levesbe.


A receptet beküldte: access

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borleves » Tokaji borleves mazsolával » Borleves másik változata » Pincepörkölt vörösborral
» Ünnepi borleves » Karácsonyi borleves » Mazsolás borleves » Tokaji borleves
» Tejfölös szárazbableves » Káposztagulyás » Citromos csirkekrém leves » Lencsepüréleves
» Virsli kukoricakabátban » Saláta újra tervezve » Eperkrém leves » Tavaszi csalánleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.