Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás-borsos tokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg disznohus
3 nagy fej hagyma
so, bors, olaj

Elkészítés:
A hust apro kockara vagom, a hagymat felfore szelem.
A hust forro olajon atpiritom, sozom, borsozom, keves vizet adok hozza es kozepes tuzon, fedo alatt parolom. Mikor mar felig puha, rateritem a szeletelt hagymat a tetejere es keszre sutom.

Tanácsok:
Akkor van kesz, ha a hagyma teljesen megpuhult-raszottyadt a husra.

Puliszkaval talalom es savanyusaggal.

A recept nagyon egyszeru, de annal finomabb. Talan azert, mert nagymamam keszitette igy.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes csirketokány » Sertéstokány » Zöldborsós sertéstokány » Erdélyi tárkonyos tokány
» Tokány-mokány » Csikós-tokány1 » Gundel-tokány » Borsostokány
» Borsos tokány » Borsos tokány marhahússal » Szüreti vincellér tokány. » Káposztás böllértokány
» Hétvezér tokány » Majoránnás sertéstokány » Hagymatokány » Céklatokány


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.