Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás-borsos tokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg disznohus
3 nagy fej hagyma
so, bors, olaj

Elkészítés:
A hust apro kockara vagom, a hagymat felfore szelem.
A hust forro olajon atpiritom, sozom, borsozom, keves vizet adok hozza es kozepes tuzon, fedo alatt parolom. Mikor mar felig puha, rateritem a szeletelt hagymat a tetejere es keszre sutom.

Tanácsok:
Akkor van kesz, ha a hagyma teljesen megpuhult-raszottyadt a husra.

Puliszkaval talalom es savanyusaggal.

A recept nagyon egyszeru, de annal finomabb. Talan azert, mert nagymamam keszitette igy.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdésztokány » Pacaltokány » Kolbászos tokány » Cigánytokány
» Erdélyi borsos tokány » Marhatokány burgundi módra » Temesvári sertéstokány » Stroganoff szárnyas tokány
» Gyümölcsös Csirketokány » Virslitokány » Cukkinis tokány rizzsel » Zöldbabtokány
» Erdélyi sertéstokány » Hétvezér tokány » Lecsós-virslis "tokány" » Káposztás böllértokány


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.