Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borsós karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg borsó
kb 60 dkg karaj (ha drága én lapockát veszek)
4 sárgarápa
4 petrezselyem
2 nagyobb fej hagyma
1 karalábé
fél kocka margalin
tejföl
fűszerek:só bors delikát.

Elkészítés:
Elkészítés: Borsót félig megfőzöm, közben a húst vékony szeletekre vágom. Zöldségeket megtisztítom és hosszában vékony szeletekre, vágom (a répa és a petrezselyem lehet kevesebb ki mennyire, szereti).
Egy nagyobb jénait vagy lábast kivajazok bele a borsó a levével együtt, ha sok, akkor csak annyi, hogy jól ellepje, rá a hús ezt fűszerezni, a húsra rá rétegenként először a répa, majd petrezselyem, karlábé, és a hagyma, tetejére só bors és a vékony margalin szeletek majd a tejföl, amit kis olajjal elkevertünk, hogy folyékonyabb legyen. Lehet gázon fedő alatt vagy a sütőben alufólia alatt elkészíteni, ha a hús megpuhult, akkor kész.

Tanácsok:
Kicsit macerás de nagyon finom és laktató.


A receptet beküldte: nbeata85


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Böllérkaraj » Borsos tokány marhahússal » Tepsis karaj » Fűszeres karaj szeletek
» Zöldborsós szűzpecsenye » Gombás búbos karaj » Avasi sertéskaraj. » Karajcsíkok fügés raguval
» Zöldborsós vadkacsaragu » Sertéskaraj parasztosan » Gombaragus karaj » Bőrös sertéskaraj sütve.
» Karajszeletek ananásszal » Egyben sült karaj » Karaj Dávid király módra » Göngyölt sertéskaraj


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.