Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borsos gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1.5kg. sampinyon gomba, 30dkg. zöldborso, 1közepes zöld és pirospaprika, olaj, so, bors 1dl paradicsomlé

Elkészítés:
Vékony csikokra vagom fel a paprikakat és a gombat!A paprikat kevés olajon megparoljuk,s hozzaadjuk a gombat!sozzuk,borsozzuk!Ha a gomba kész hozzaadjuk a borsot(konzerv legyen),s öntsük ra a paradicsomlevet! Fözzük még néhany percet! És kész!JÓ ÉTVAGYAT!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Eme24

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás vegyessaláta » Őrségi gombás flekken » Gombás rizottó (Nők lapja) » Sörben főtt gombás csirke
» Sonkás-gombás karaj » Kifordított gombás hús » Spagetti gombás hússal » Krémsajttal töltött gomba
» Babapiskótás, csokis gomba » Gombás húsgombóc » Gombás alagút » Gombás karfiol-tál
» Rakott kel gombával » Gombás hal palacsintaágyon » Sajtos-borsós lepény » Zöldborsós vadkacsaragu


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.