Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bográcsos tokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sovány marhahús
10 dkg vöröshagyma
1 dl étolaj
1 szűk kanál ételízesítő(vegeta)
2 dl tejföl
bors
mustár
pirospaprika
majoránna


Elkészítés:
Bográcsban a hevített olajon, a kockára vágott hagymát üvegesre pároljuk .Hozzáadjuk az újjnyi széles csíkokra vágott marhahúst,majd a fűszereket is.Felöntjük annyi vízzel,hogy ellepje.Fedő alatt puhára pároljuk.A tejfölbe belekeverjük a mustárt és ha a hús a levét elfőtte hozzáadjuk a húshoz.
Galuskával vagy spagettivel tálaljuk


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás savanyu tokány » Vadas marhatokány » Római tokány » Borsos tokány
» Temesvári sertéstokány » Zöldséges tokány cserépben » Hagymás-borsos tokány » Stroganoff szárnyas tokány
» Hagymatokány burgonyával » Debreceni tokány » Virslitokány » Céklatokány
» Bográcsos székelykáposzta » Galyasági bográcsos » Hentes tokány » Majoránnás sertéstokány


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.