Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bográcsos tokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sovány marhahús
10 dkg vöröshagyma
1 dl étolaj
1 szűk kanál ételízesítő(vegeta)
2 dl tejföl
bors
mustár
pirospaprika
majoránna


Elkészítés:
Bográcsban a hevített olajon, a kockára vágott hagymát üvegesre pároljuk .Hozzáadjuk az újjnyi széles csíkokra vágott marhahúst,majd a fűszereket is.Felöntjük annyi vízzel,hogy ellepje.Fedő alatt puhára pároljuk.A tejfölbe belekeverjük a mustárt és ha a hús a levét elfőtte hozzáadjuk a húshoz.
Galuskával vagy spagettivel tálaljuk


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borjú tokány » Borsos tokány » Székelytokány egyszerűen » Zöldbabtokány
» Hagymatokány » Borsos tokány marhahússal » Stroganoff szárnyas tokány » Vadas marhatokány
» Erdélyi tárkonyos tokány » Virslitokány » Zöldborsós sertéstokány » Karfiolos pulykatokány
» Bográcsos székelykáposzta » Temesvári sertéstokány » Hétvezér tokány » Lecsós-virslis "tokány"


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.