Tutireceptek.hu fejléc

Bográcsos tokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sovány marhahús
10 dkg vöröshagyma
1 dl étolaj
1 szűk kanál ételízesítő(vegeta)
2 dl tejföl
bors
mustár
pirospaprika
majoránna


Elkészítés:
Bográcsban a hevített olajon, a kockára vágott hagymát üvegesre pároljuk .Hozzáadjuk az újjnyi széles csíkokra vágott marhahúst,majd a fűszereket is.Felöntjük annyi vízzel,hogy ellepje.Fedő alatt puhára pároljuk.A tejfölbe belekeverjük a mustárt és ha a hús a levét elfőtte hozzáadjuk a húshoz.
Galuskával vagy spagettivel tálaljuk


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás savanyu tokány » Pikáns tokány. » Pacaltokány » Erdélyi tokány
» Majoránnás sertéstokány » Zöldborsós tokány » Borsos tokány » Borsos tokány marhahússal
» Csikós-tokány1 » Tokány-mokány » Szüreti vincellér tokány. » Gombás szarvastokány
» Borsostokány » Zöldséges tokány cserépben » Zöldborsós pulykatokány » Karfiolos pulykatokány


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.