Tutireceptek.hu fejléc

Bográcsos tokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sovány marhahús
10 dkg vöröshagyma
1 dl étolaj
1 szűk kanál ételízesítő(vegeta)
2 dl tejföl
bors
mustár
pirospaprika
majoránna


Elkészítés:
Bográcsban a hevített olajon, a kockára vágott hagymát üvegesre pároljuk .Hozzáadjuk az újjnyi széles csíkokra vágott marhahúst,majd a fűszereket is.Felöntjük annyi vízzel,hogy ellepje.Fedő alatt puhára pároljuk.A tejfölbe belekeverjük a mustárt és ha a hús a levét elfőtte hozzáadjuk a húshoz.
Galuskával vagy spagettivel tálaljuk


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borjú tokány » Bográcsos krumplileves » Temesvári sertéstokány » Tokány 3 féle húsból
» Gombás vörösboros tokány » Zöldcitromos marhatokány » Tokány-mokány » Zalai erdésztokány
» Gombás szarvastokány » Zöldséges tokány » Borsostokány » Pikáns tokány.
» Marhatokány burgundi módra » Erdélyi tárkonyos tokány » Majoránnás sertéstokány » Bográcsos - Pásztorleves


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.