Tutireceptek.hu fejléc

Császárszalonnás csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemell filé
1 evőkanál margarin,
só, fehérbors
2-3 alma
20 dkg füstölt sajt vékonyan felszeletelve
1 kis poharas tejföl
10 dkg császárszalonna apróra felkockázva

Elkészítés:
A csirkemellfilét leöblítjük, befűszerezzük, és a margarinnal kikent tepsibe lerakjuk. Ráreszeljük az almát, rátesszük a füstölt sajt szeleteket.
Megkenjük tejföllel, rászórjuk a szalonnakockákat. Fólia alatt sütjük, amíg a hús megpuhul, majd fólia nélkül megpirítjuk.

Az egyik főzőm műsorban készítették, nekem nagyon tetszik a recept, hétvégén ki fogom próbálni, de én nem reszelni, hanem vékonyan rászeletelni fogom az almát.

Tanácsok:
Burgonyapüré, vagy párolt rizs illik hozzá.


A receptet beküldte: mmacus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconos csirkemelltekercs » Szegfűszeges csirkemell » Baconszalonnás csirkemell » Gombás- sajtos csirkemell
» Csirkemell vagdalt » Cukkinis csirkemell 2. » Sajtos csirkemell filé » Ropogós csirkemellcsíkok
» Lecsós csirkemell » Bolgár lecsós csirkemell » Göngyölt csirkemell » Mandulás csirkemell
» Tüzes csirkemell » Pestós csirkemell » Mogyorószószos csirkemell » Csirkemell karfiolbundában


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.