Tutireceptek.hu fejléc

Disznótoros leves citrommal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
45 dkg vegyes belsőség (máj, tüdő, szív),
25 dkg csont,
20 dkg vegyes zöldség,
1 fej vöröshagyma,
1 szelet kelkáposzta,
egy fél babérlevél,
a rántáshoz zsiradék,
liszt,
az ízesítéshez só,
citromlé,
tejföl.

Elkészítés:
A tüdőt, a szívet és a csontot 2 l vízben feltesszük főni, ha forr, beletesszük a sót és a babérlevelet, fél fővésben a kelkáposztát és az apróra vágott zöldséget, és amikor mindez majdnem puhára főtt, a májat, és még kb. 10 percig forraljuk.
Tálalás előtt a belsőségeket kivesszük, és vékonyra vágjuk, majd visszatesszük a levesbe.
Világos rántással besűrítjük, citromlével, tejföllel savanyítjuk.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg-meggyleves » Galuskás-krumpli leves » Tárkonyos bárányragu leves » Spenótlevesem
» Pudingos gyümölcsleves » Tárkonyos csirkeragu leves » Borjúhúsos-bableves » Sajtos karalábéleves
» Árpapehely leves » Disznótoros májleves » Bugaci húsgombóc leves » Nemtudommitfőzzek leves
» Erdélyi gulyásleves » Laktató téli leves » Miso leves » Uborka leves kaprosan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.