Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi paradicsomleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30dkg sertéscsont
10dkg sárgarépa
5dkg petrezselyemgyökér
paradicsomlé(1,5 lityi,vagy 2 nagy)vagy sűrítmény
olaj,6dkg liszt
2dkg hagyma
só,3dkg cukor
1/2csomag zellerzöldje
5dkg rizs

Elkészítés:
A csontot,sárgarépát,gyökeret,hagymát,zellerzöldet 1,5l vízben 1,5órát főzzük,hozzáadjuk a paradicsomlevet vagy sűrítményt ízesítjük a cukorral.Rántást készítünk az olajból lisztből,levesbe keverjük főzzük együtt 10percig.Utána átszűrjük,a rizst belefőzzük!


A receptet beküldte: Edina anyuci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi rakott káposzta » Csorbaleves erdélyiesen » Erdélyi rakottkáposzta » Erdélyi túrófánk
» Erdélyi tormás hús » Erdélyi aprópecsenye » Erdélyi zakuszka » Vinetta (erdélyi étel)
» Erdélyi burgonya » Zsályás paradicsomleves » Erdélyi tokány » Toszkán paradicsomleves
» Erdélyi túrós palacsinta » Erdélyi húsgombóc leves » Erdélyi tárkonyos tokány » Erdélyi malacaprólékleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.