Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi paradicsomleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30dkg sertéscsont
10dkg sárgarépa
5dkg petrezselyemgyökér
paradicsomlé(1,5 lityi,vagy 2 nagy)vagy sűrítmény
olaj,6dkg liszt
2dkg hagyma
só,3dkg cukor
1/2csomag zellerzöldje
5dkg rizs

Elkészítés:
A csontot,sárgarépát,gyökeret,hagymát,zellerzöldet 1,5l vízben 1,5órát főzzük,hozzáadjuk a paradicsomlevet vagy sűrítményt ízesítjük a cukorral.Rántást készítünk az olajból lisztből,levesbe keverjük főzzük együtt 10percig.Utána átszűrjük,a rizst belefőzzük!


A receptet beküldte: Edina anyuci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi padlizsánkrém » Erdélyi tokány » Erdélyi túrós palacsinta » Erdélyi rakott káposzta
» Erdélyi fokhagymaleves » Erdélyi burgonya » Erdélyi rakottkáposzta » Böjti paradicsomleves
» Erdélyi gulyásleves » Erdélyi tepertős pogácsa » Kocsonya erdélyi módra » Narancsos paradicsomleves
» Erdélyi leves » Erdélyi túrófánk » Erdélyi pástétom » Erdélyi flekken öntettel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.