Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Eredeti padlizsánkrém recept

Kategória:
 Pizzák

Hozzávalók:
4-5db padlizsán
olaj,
2fej vöröshagyma


Elkészítés:
A padlizsánokat sütőlapon megsütjük,fa eszközzel a beléd kikaparjuk,a hagymákat belereszeljük annyi olajat adunk hozzá amit felvesz, kb 2dl-t.sózzuk ízlés szerint.Lehütve kenyérre kenve nagyon fincsi.Jó étvágyat!

Tanácsok:
Mig dolgozunk vele fa eszközöket használjunk,mert a fémtől befeketedik.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: gizmoci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánkrém kimélő » Dobos torta (eredeti) » Én padlizsánkrémem » Padlizsánkrém majonézzel
» Meleg Padlizsánkrém » Kátya féle Padlizsánkrém » Ínyenc padlizsánkrém » Eredeti bécsi szelet
» Kókusz rúd (eredeti) » Eredeti Görög Souvlaki! » Szudáni padlizsánkrém » Arab padlizsánkrém
» Finom padlizsánkrém » Padlizsánkrém másként » Eredeti olasz Tiramisu » Padlizsánkrém juhsajttal


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.