Tutireceptek.hu fejléc

Eszterházy-rostélyos tejfölösen, citrommal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
* hús
* olaj
* vöröshagyma
* citrom
* bors
* sáfrány
* 1 db erős csöves paprika
* tejföl
* só
* liszt

Elkészítés:
Ujjnyi szeletekre vágjuk a húst. Klopfolóval kiverjük, megsózzuk. Egy edényben forró olajban kevés vízzel addig pároljuk, amíg puha lesz. Zsírjára sütjük. Az edény szélére rakjuk a húst, beletesszük az apróra kockákra vágott hagymát, néhány szelet citromhéjat, késhegynyi törött borsot, kicsi sáfrányt, egy kis darab erős paprikát. Pár percig így kavargatjuk. Pár evőkanál vizet ráöntünk, kissé megsózva, citrom levével megsavanyítjuk, csipet lisztet elkavarunk benne. Ezzel gyorsan felforraljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Galyasági gomba tejfölösen » Rizsleves citrommal » Szarvasszelet tejfölösen » Pizza tejfölösen
» Rakott kel tejfölösen » Tojáspörkölt tejfölösen » Veserizottó » Ropogós burgonyaszirom
» Gombás palacsinta » Pazar burgonya » Sült krumpli töltve » Gyors nyári kétszemélyes
» Töltött káposzta Ági módra » Túrógaluska hagymával » Gyroszos tortilla » Svéd krumpli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.