Tutireceptek.hu fejléc

Veserizottó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg vese
35 dkg rizs
olaj
10 dkg gomba
1 fej hagyma
10 dkg kemény sajt
só,bors majoranna

Elkészítés:
A vesét alaposan megmossuk, megtisztítjuk, majd szeletekre vágjuk.Az olajban megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát és a gombát, rátesszük a vesét és néhány percig pároljuk.Ezután hozzáadjuk a rizst és a fűszereket, megsózzuk, föleresztjük kevés melegvízzel és puhára pároljuk. Reszelt sajttal meghintve tálaljuk.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brassói édesburgonyából » Sonkás rizzsel töltött gomba » Görög bifsztek » Baszk palacsinta
» Brutus saláta » Töltött finom cukkini » Pecsenyekacsamáj » Karfiolos csirkemell
» Hawannai csirkemell » Karfiolos hús » Rakott cukkini sajttal » Mediterrán rakott hal
» Zsiványpecsenye római tálban » Májas borsós pite » Édeskrumplis nudli » Mennyei fantázia


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.