Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lecsós karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sertéskaraj,
10 dkg füstölt szalonna,
20 dkg gomba,
1 db vöröshagyma,
fekete bors,
só,
10 dkg konzervlecsó,
80 dkg burgonya,
1 csomag petrezselyemzöld,
5 dkg zsír.

Elkészítés:
A karajt felszeleteljük, kiverjük, sózzuk, fekete borsozzuk, zsíron elôsütjük.
A burgonyát héjában félig megfôzzük, megtisztítva karikára vágjuk.
A tál aljába egy sor burgonyát rakunk, megsózzuk, rátesszük az elsütött húsokat.
A tetejére lecsót, reszelt gombát, majd a burgonya másik felét tesszük.
A szalonnából kakastaréjt vágunk, pirospaprikába forgatjuk, és azt tesszük a tetejére.
Forró sütôben 40 percig sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rakott karaj » Töltött karaj, másképpen » Gombás karaj » Lecsósaláta
» Rántott karaj tepsiben » Sült báránykaraj » Ananászos rakott karaj » Ananászos karajtekercs
» Csirkemájjal töltött karaj » Gombaragus karaj » Zöldborsós karajszeletek » Töltött, göngyölt karaj
» Göngyölt sertéskaraj » Lecsós sertésborda » Lecsós pecsenyekacsamáj » Tejszínes mustáros karaj


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.