Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lecsós karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sertéskaraj,
10 dkg füstölt szalonna,
20 dkg gomba,
1 db vöröshagyma,
fekete bors,
só,
10 dkg konzervlecsó,
80 dkg burgonya,
1 csomag petrezselyemzöld,
5 dkg zsír.

Elkészítés:
A karajt felszeleteljük, kiverjük, sózzuk, fekete borsozzuk, zsíron elôsütjük.
A burgonyát héjában félig megfôzzük, megtisztítva karikára vágjuk.
A tál aljába egy sor burgonyát rakunk, megsózzuk, rátesszük az elsütött húsokat.
A tetejére lecsót, reszelt gombát, majd a burgonya másik felét tesszük.
A szalonnából kakastaréjt vágunk, pirospaprikába forgatjuk, és azt tesszük a tetejére.
Forró sütôben 40 percig sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns karaj » Sertéskaraj Erdészné módra » Karajcsíkok fügés raguval » Borsós karaj
» Lecsósszelet » Lecsós karfiolpaprikás » Rakott karalábé karajjal » Sajtos, sült karaj
» Lecsóval töltött karaj » Szeletben sült karaj » Bőrös sertéskaraj sütve. » Kukoricás karaj
» Rántott karaj tepsiben » Lecsós szelet a'la pemete » Sonkás-gombás karaj » Sajtos-tejfölös karaj


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.