Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás-tejfölös oldalas recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
• 80 dkg oldalas
• 10 gerezd fokhagyma
• 1,5 dl tejföl, só, bors, liszt
Elkészítés:

Elkészítés:
A fokhagymákat vágd félbe, és egy kés segítségével tűzdeld bele a húsba. Fektesd az oldalast egy jénai tálra, önts alá kb. 1 dl vizet, és alufóliával lefedve süsd (kb. 40 perc). Ekkor vedd ki a húst, és vágd fel darabokra. Egy lábosba öntsd bele a húslét. (Ha szükséges, egészítsd ki, hogy 2 decinyi legyen, és habard be a lisztes tejföllel (1,5 dl tejfölbe 1,5 evőkanál liszt), adj hozzá 5 gerezd zúzott fokhagymát, és forrald össze.

Tanácsok:
Tört burgonyával vagy burgonyapürével kínáld.
( Ne vessen meg senki, de én ehhez is szeretem a salátát!)


A receptet beküldte: Anyagi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Barbecue oldalas » Párolt-sült oldalas » Szilvaszószos marhaoldalas » Köményesen sült oldalas
» Oldalaskorona » Káposztás sűlt oldalas » Roston sült oldalas » Soproni sertésoldalas
» Szaftos sertésoldalas » Fokhagymás sült oldalas » Kemencében sült oldalas » Pácolt oldalas
» Disznóoldalas sörben sütve » Kínai sült oldalas » Sörben sült sertés oldalas » Oldalas cserépedényben


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.