Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Franciás csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kisebb csirke,
80 dkg burgonya,
20 dkg vöröshagyma,
15 dkg paradicsom,
1 húsleveskocka,
vaj,
olaj,
bors,
só,
Piros Arany és
fokhagymakrém.

Elkészítés:
Egy tűzálló tálat olajjal kikenünk, az aljára egy sor hagyma- és burgonyakarikákat
teszünk, utána a sózott, borsozott fokhagymás feldarabolt csirke felét. Erre ismét
burgonya, hagymakarika kerül, a csirke másik felét és a paradicsomot is rátesszük.
Végül a megmaradt burgonyával lefedjük. A leveskockát feloldjuk, teszünk bele 1
evőkanál Piros Arany paprikát és ráöntjük. Alufóliával lefedve 1 órán át a
sütőben pároljuk.

Tanácsok:
Lehet díszíteni reszelt sajttal és petrezselyemlevéllel.


A receptet beküldte: pingumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis csirkeragu » Szabolcsi csirkemell » Pongyolás csirkemell » Csirkecomb egyszemélyes
» Csirkecsontleves » Mustáros-hagymás csirke » Hagymás-túrós csirkemell » Fóliás csirke
» Csirkehúsos egytál » Karfiolos csirkeleves » Csirkecomb kókuszbundában » Karamellás-csirkemell
» Diétás Franciasali » Gyömbéres csirkecomb » Csirke római tálban » Csirkés sóskaleves


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.