Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés almás lepény recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 12 dkg margarin
- 2 tojás
- pici só
- kevés darált dió
- alma
- 25 dkg gesztenyemassza
- 1 tejföl
- lekvár
- zsemlemorzsa

Elkészítés:
A lisztet a margarinnal, tojással, sóval összegyúrni, kinyújtani. lekvárral megkenni. Erre dióval kevert zsemlemorzsával megszórni. Erre szeletelt almát tenni. A gesztenye masszát egy tojással és a tejföllel összekeverni, rákenni az almákra. Forró sütőben megsütni.


A receptet beküldte: Ritus40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-sajtos körtesaláta » Almás csiga » Almás-diós sajtkrém » Almás-fahéjas kuglóf
» Ripsz-ropsz Almás » Zöldséges lepény 2. » Cukkini lepény » Mexikói kukoricás lepény
» Almás meggyes túrós lepény » Adu süti (almás) » Almás pite - fűszeresen » Almás-fahéjas kelt rétes
» Csirkecomb almaszósszal » Sonkás lepény » Almás-mákos torta » Almás sajtsaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.