Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés almás lepény recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 12 dkg margarin
- 2 tojás
- pici só
- kevés darált dió
- alma
- 25 dkg gesztenyemassza
- 1 tejföl
- lekvár
- zsemlemorzsa

Elkészítés:
A lisztet a margarinnal, tojással, sóval összegyúrni, kinyújtani. lekvárral megkenni. Erre dióval kevert zsemlemorzsával megszórni. Erre szeletelt almát tenni. A gesztenye masszát egy tojással és a tejföllel összekeverni, rákenni az almákra. Forró sütőben megsütni.


A receptet beküldte: Ritus40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás felfújt » Csokis-gesztenyés muffin » Almás karaj » Almás mákos pite
» Almás-sajtos rakott csirke » Anyós lepény » Almás pite 2. » Almasalata
» Almás morzsatorta » Almás tej » Belga almás süti » Almás lepényke
» Lenmagos tojáslepény » Szilvás-túrós lepény » Almás túrós turmix » Almás rakott zsemle


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.