Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés almás lepény recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 12 dkg margarin
- 2 tojás
- pici só
- kevés darált dió
- alma
- 25 dkg gesztenyemassza
- 1 tejföl
- lekvár
- zsemlemorzsa

Elkészítés:
A lisztet a margarinnal, tojással, sóval összegyúrni, kinyújtani. lekvárral megkenni. Erre dióval kevert zsemlemorzsával megszórni. Erre szeletelt almát tenni. A gesztenye masszát egy tojással és a tejföllel összekeverni, rákenni az almákra. Forró sütőben megsütni.


A receptet beküldte: Ritus40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nagymamám birsalmasajtja » Forró almás álom » Pampi (Túrólepény) » Almás gombóc
» Vaníliás lepény! » Almás-diétás kekszgolyó » Almás csirkemáj » Jutka almás krémese
» Glutén mentes almás süti » Almás rántott sajt » Óriás almás palacsinta » Gombás Rizslepény
» Reszelt almás » Almás meggyes túrós lepény » Kavart almás másképpen » Lecsós tojáslepény


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.