Tutireceptek.hu fejléc

Gombás csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg-os csirke
2 ek. olaj
1 kisfej vöröshagyma
30 dkg gomba
1 dl tejföl
1 ek. liszt
só, bors
1 csokor petrezselyemzöld

Elkészítés:
Az olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, megforgatjuk benne a feldarabolt csirkét, sózzuk, borsozzuk és egy kevés vízzel puhára pároljuk.Hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát, azzal méd 5-10 percig pároljuk, végül a tejfölben elkevert liszttel az egészet besűrítjük.Finomra vágott petrezselyemzölddel meghintjük és rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat!


A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Márványsajtos csirkemell » Gombasaláta másképp » Sáfrányos csirke » Majonézes csirke
» Gombás húsgombóc » Tejszínes csirketokány » Gombás-cukkinis fasírt » Szezámos csirkefalatok
» Csirkekocsonya » Narancsos csirkemell » Tócsniba bújt csirke » Ananászkrémes csirke
» Sonkás csirke » Gombás tojáskrém » Mézes-diós csirkemell » Rókagombás cukkini


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.