Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás tojáskrém recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
4 főtt tojás,
10 dkg puha vaj,
15 dkg ízlés szerinti gomba,
fél mk őrölt fehérbors,
fél ek vágott petrezselyemzöld.

Elkészítés:
A gombát sós vízben megfőzöm, lehűtöm, majd aprítógéppel nagyon apróra vágom. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm, vagy aprítógéppel apróra darabolom. Habosra keverem a puha vajat, összekeverem a borssal és a vágott petrezselyemzölddel.
Pirítósra kenve a legfinomabb.

Tanácsok:
Hamar romlik, másnap lehetőleg fogyasszuk el(ha addig marad).

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-gombás rakott hús » Gombás szarvas-steak » Saját tojáskrémem » Cherrys, gombás homár
» Cukkinis-gombás tészta » Gombaszószos szelet » Gombaszósz » Gombás keltorta
» Csirkehúsos gombás fasírt » Gombás rizottó (Nők lapja) » Tejfölös-gombás húsfalatok » Tojáskrémes szendvics
» Rizses-gombás sült csirke » Gombás sonkás metélt » Tejszínes-gombás penne » Sült, gombás rizottó


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.