Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sült hús gombás omlettel recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 szelet borjúhús vagy csirkemell (egyenként kb.10-12 dkg), 4 db tojás, 10 dkg friss szeletelt gomba, 1 kisebb fej vöröshagyma, ugyanennyi lila hagyma, 1-2 paradicsom, 1-2 paprika, 5 dkg balkáni sajt, só, bors, chiliszósz, olaj, 2,5 dl húslé.

Elkészítés:
A húst kicsit kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk, majd pár percig állni hagyjuk. Elkészítjük a salátaköretet: a paradicsomot és a sajtot kockákra, a paprikát és a lila hagymát karikákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon elősütjük a húst, felöntjük a húslével, lassú tűzön puhára pároljuk. Amíg a hús elkészül, egy palacsintasütőben elkészítjük a hagymás-gombás omlettet, amelyet a tálalásnál két részre osztunk, ráhelyezzük a húst és meglocsoljuk a chiliszósszal. Salátakörettel tálaljuk.

Tanácsok:
hús, zöldség, szénhidrátmentes

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Almáspite2oo2

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás kiflik » Gombás rizottó » Gombás marhasült » Gombás töltött tök
» Sonkás-gombás karaj » Gombás marhahúsos tészta » Gombás bejgli » Gombás, tükörtojásos tarja
» Gombás máj » Gombás rakott burgonya » Gombás kínai kel » Gombás felfújt
» Gombás rakott kifli » Gombás spárga » Gombás húscipó » Sonkás vagy gombás batyu


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.