Tutireceptek.hu fejléc

Sült hús gombás omlettel recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 szelet borjúhús vagy csirkemell (egyenként kb.10-12 dkg), 4 db tojás, 10 dkg friss szeletelt gomba, 1 kisebb fej vöröshagyma, ugyanennyi lila hagyma, 1-2 paradicsom, 1-2 paprika, 5 dkg balkáni sajt, só, bors, chiliszósz, olaj, 2,5 dl húslé.

Elkészítés:
A húst kicsit kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk, majd pár percig állni hagyjuk. Elkészítjük a salátaköretet: a paradicsomot és a sajtot kockákra, a paprikát és a lila hagymát karikákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon elősütjük a húst, felöntjük a húslével, lassú tűzön puhára pároljuk. Amíg a hús elkészül, egy palacsintasütőben elkészítjük a hagymás-gombás omlettet, amelyet a tálalásnál két részre osztunk, ráhelyezzük a húst és meglocsoljuk a chiliszósszal. Salátakörettel tálaljuk.

Tanácsok:
hús, zöldség, szénhidrátmentes

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Almáspite2oo2

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás kukoricás ragu » Házias Svéd Gombasaláta » Gombás krumplipogácsa » Húsos-gombás kagylótészta
» Piritott gombás spárga » Gombás rakott burgonya » Gombás-cukkinis fasírt » Gombás hablepény
» Svéd gombasaláta 2 » Gombás masni » Gombás rizottó » Csirkés-gombás palacsinta
» Gombás- sajtos csirkemell » Gombás borjúnyelv » Pulykamell+gombás mártás » Gombás burgonyarolád


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.