Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás karfiol-tál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 db karfiol
1 db póréhagyma
30 dkg csiperkegomba
3 evőkanál olíva olaj
1 késhegynyi őrölt bors
2 evőkanál szójaszósz
1 csokor snidling


Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedve forró sós vízben megfőzzük (de csak annyira, hogy ne főjön szét), tálra rakjuk.
A póréhagymát karikára vágjuk és az olajon pici sóval egy wokban vagy nagyobb serpenyőben megdinszteljük, - a gombát szeletekre vágjuk, s hozzáadjuk. Megszórjuk borssal, megöntözzük szójamártással. Pár percig rázogatva sütjük, ráöntjük a karfiolra és vagdalt snidlinggel megszórjuk.
Barna rizzsel és joghurtos mártással tálaljuk.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Házias Svéd Gombasaláta » Gombás juhtúrós krumpli » Gombás csirkemájragu » Gombás töltött káposzta
» Sonkás-gombás rizibizi » Gombasaláta másképp » Póréhagymás-gombás ragu » Gombás rakott burgonya
» Csirkés-gombás palacsinta » Rókagombás őzpörkölt » Őszi almás-gombás rizottó » Gombás csirkecomb
» Gombás-csirkés batyu » Gombás szarvastokány » Gombás rakott tál sütőben » Csirkés-gombás fussili


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.