Tutireceptek.hu fejléc

Gombás karfiol-tál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 db karfiol
1 db póréhagyma
30 dkg csiperkegomba
3 evőkanál olíva olaj
1 késhegynyi őrölt bors
2 evőkanál szójaszósz
1 csokor snidling


Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedve forró sós vízben megfőzzük (de csak annyira, hogy ne főjön szét), tálra rakjuk.
A póréhagymát karikára vágjuk és az olajon pici sóval egy wokban vagy nagyobb serpenyőben megdinszteljük, - a gombát szeletekre vágjuk, s hozzáadjuk. Megszórjuk borssal, megöntözzük szójamártással. Pár percig rázogatva sütjük, ráöntjük a karfiolra és vagdalt snidlinggel megszórjuk.
Barna rizzsel és joghurtos mártással tálaljuk.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás kocka 2. » Gombás borjúnyelv » Gombás burgonyarolád » Gombás töltött kenyér
» Tejfölös-gombás húsfalatok » Gombás csirketekercs » Gombás szarvas-steak » Gombás palacsinta
» Sonkás-gombás Tortilla » Lengyel gombasaláta » Gombás vegyessaláta » Gombás töltött kifli
» Gombás-cukkinis omlett » Gombas szelet egyszeruen » Erdei gombás lapcsánka » Gombás kaszinótojás


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.