Tutireceptek.hu fejléc

Gombás pástétom recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
5 dkg margarin
2 kis fej v.hagyma
1 fej fokhagyma
25 dkg gomba
2-3 dkg friss barna kenyér darálva
10 dkg túró
szerecsendió

bors

Elkészítés:
Az aprózott hagymákat megpirítjuk a margarinban, kb. 3 perc.
Hozzáadjuk a darabolt gombát,15 perc párolás,-míg el nem fő a leve,fedő nélkül még tovább.
Lehűtjük,hozzáadjuk a morzsára tört kenyeret,túrót,izlés szerint fűszerezzük.
Egyenletesre keverjük ki mixerben.
Saláta hozzá: pl. káposzta, cékla, stb


A receptet beküldte: KANÁRI


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás töltött kifli » Gombás pulykamell » Őszi almás-gombás rizottó » Cherrys, gombás homár
» Gombás libacomb » Vendégváró színes pástétom » Diétás gombás husi » Gombás kölesrizottó
» Különleges gombasaláta » Gombás mártás húsokhoz » Vegyes gombasaláta télire » Gombás vaddisznóragu
» Gombás borjúnyelv » Májpástétom » Őrségi gombás flekken » Lyoni pástétomtekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.