Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás zöldséges ragu recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
közepes fejű hagyma
3-4 evőkanál olaj
1 csokor petrezselyem
30 dkg gomba
2 dl tejszín (tejföl is jó)
rizs
1 nagyobb konzerv vegyes zöldség (kukorica, borsó, zöldbab)

bors
1 mókáskanál pirospaprika
majorranna

Elkészítés:
Vágjuk apróra a hagymát, olajon üvegesre pároljuk meg. Vegyük le a tűzről és adjuk hozzá a pirospaprikát. Kevés vizet adjunk hozzá, majd rakjuk bele a gombát. Közepes lángon pároljuk meg. Ha megfőtt hozzáadjuk a tejszínt, jól elkeverve. Ha tejföllel készítjük, a tejfölhöz előtte keverjünk 1-2 evőkanál lisztet. Beletesszük a petrezselymet ízlés szerint borsozzuk és sózzuk. A főzés vége előtt hozzáadjuk a leszűrt levű vegyes zöldséget, és megszórjuk majoránnával. Én személy szerint a rizst és a ragut nem keverem össze.

Tanácsok:
Nem Vegások csirkemellel is színesíthetik a ragut. A zöldséghez keverhetünk brokkolit.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Adrienn85


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás zakuszka » Gombás rakott csikemell » Zöldséges hal » Tejszínes-gombás szósz
» Zöldséges-gombás töltelék » Sült hal gombás mártásban » Őrségi gombás flekken » Csirkés -Gombás batyu
» Gombás pulykamell » Zöldséges rizs gazdagon » Kínai zöldséges tészta » Gombás tekercsek
» Zöldséges Spagetti » Gombás csirkemájragu » Zöldséges gombagulyás » Gombás virslisaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.