Tutireceptek.hu fejléc

Gombás tarhonya recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
25 dkg gomba
25 dkg tarhonya
petrezselyemzöld
1 leveskocka
2 ek olaj


Elkészítés:
A gombát az apróra vágott petrezselyemmel megpároljuk,hozzáadjuk a tarhonyát,és ha kissé megpirult a tarhonya,felöntjük annyi vizzel,hogy kétujjnyira ellepje.Hozza adjuk a leveskockát. Megsózzuk és fedő alatt puhára pároljuk.

Elkészítési idő: 35 perc
Kalóriatartalom: 1150 kcal

A receptet beküldte: cicumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-májas rakott karaj » Tarhonyás-krumpli » Rakott tarhonya » Betyáros tarhonya
» Gombás vagdalt » Gombás rakott tál sütőben » Szögedi tarhonyáskrumpli » Tarhonyás-szalonnás lecsó
» Gombás-orsó » Sajtos gombás stangli » Gombás-hagymás lepény » Gombás táskák
» Gombás hagymaleves » Tejfeles gombás húsi » Gombasaláta » Gombás-sajtos lecsó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.