Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Görög gomba recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
500 g champignon gomba
2 kis fej hagyma
1 babérlevél
1 kk koriander
fél citrom leve
3 ek olívaolaj
125 ml vörösbor
1 ek cukor
balzsamecet
1 gerezd fokhagyma

bors

Elkészítés:
A gombát tisztítsuk meg, vágjuk félbe, vagy negyedeljük. A hagymát is tisztítsuk meg, vágjuk karikára. Minden hozzávalót öntsünk egy tálba, és lefedve, 600 Watt-on pároljuk a mikrohullámú sütőben, amíg a gomba meg nem puhul. Időnként keverjük meg. Az edényt óvatosan vegyük ki, távolítsuk el a babérlevelet. Végül szórjuk meg petrezselyemmel díszítésként.
Tálalhatjuk melegen és hidegen is.


A receptet beküldte: Tikky


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görög vagdalt » Gombás karaj » Gombaragú tésztával » Párolt gomba
» Tonhal sajttal és gombával » Gombás tojásfasírt » Gombatorta » Sajtos-gombás rakott hús
» Görög citromos süti » Gigantesz (görög) » Gombás búbos karaj » Görög rakott burgonya
» Mentás görögdinnye saláta » Gombaleves fogyókúrázóknak » Gombás máj » Gombás zöldséges ragu


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.