Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Görög gomba recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
500 g champignon gomba
2 kis fej hagyma
1 babérlevél
1 kk koriander
fél citrom leve
3 ek olívaolaj
125 ml vörösbor
1 ek cukor
balzsamecet
1 gerezd fokhagyma

bors

Elkészítés:
A gombát tisztítsuk meg, vágjuk félbe, vagy negyedeljük. A hagymát is tisztítsuk meg, vágjuk karikára. Minden hozzávalót öntsünk egy tálba, és lefedve, 600 Watt-on pároljuk a mikrohullámú sütőben, amíg a gomba meg nem puhul. Időnként keverjük meg. Az edényt óvatosan vegyük ki, távolítsuk el a babérlevelet. Végül szórjuk meg petrezselyemmel díszítésként.
Tálalhatjuk melegen és hidegen is.


A receptet beküldte: Tikky


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Masnitészta gombával » Tejszínes-gombás szósz » Lasagne görögösen » Gombás rakott kifli
» Csirkemell gombamártással » Gombás-májas rakott karaj » Görögdinnyés csoda » Rakott kel gombás rizzsel
» Zúzaragu gombával » Görögdinnye » Gombás harcsapaprikás » Gombás hal palacsintaágyon
» Laskagomba pörkölt » Fokhagymás-gombás spagetti » Görögdinnyekehely » Gombás borjúnyelv


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.