Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás rostélyos sült hagymával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg marhacomb, 8 közepes fej vöröshagyma, 4 evőkanál mustár, ízlés szerint: só, őrölt fekete bors, flekken fűszerkeverék. A kisütéshez:
20 dkg disznózsír, vagy 3 dl napraforgó olaj.

Elkészítés:
A hússzeleteket gyengén klopfoljuk, de csak annyira, hogy a rostok kissé felpuhuljanak. Ezután ízesítjük a fűszerekkel, és az egyik oldalukat megkenjük a mustárral, aminek vastagsága ízlés dolga, de jó vastagon az igazi. A szeleteket tálba tesszük, az olajjal meglocsoljuk és egy napig hűtőben pácoljuk. A pácolt szeleteket serpenyőben hirtelen megsütjük, majd tányérra szedve fóliával lefedjük. A hagymákat kb fél centis karikára vágjuk, majd szétszedegetjük liszttel megszórjuk és a forró zsiradékban aranybarnára sütjük. Tálaláskor a megsült vöröshagymát a hússzeletekre halmozzuk és melegen tálaljuk.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás máj » Hagymás-krumplis lepény » Gyöngyhagymás tészta » Hagymás tejfölös nokedli
» Medvehagymás krém » Hagymás kacsamáj » Sajtos-medvehagymás tészta » Medvehagymás pesto
» Tepsis hagymás krumpli » Fokhagymas-sajtos burgonya » Fokhagymás sültzöldségek » Hagymás lepény
» Fokhagymás szelet » Hagymás-sajtos tarja » Hagymás csirkecomb » Zöldhagymás karalábéleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.